REZERVA CAZARE LA TARIFE DE AGENTIE ! MUNTE-BALNEO-ORASE

Cauta unitati de cazare si ofertele 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Prahova


38 - unitati de cazare

3 - statiuni , 2 - unitati de 5 stele , 15 - unitati de 4 stele , 21 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Lux Garden se afla in statiunea Azuga.


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Carpat Inn se afla in statiunea Azuga.


FACILITATI: Spa & Wellness

Azuga Ski Bike Resort se afla in Azuga, la baza partiei Sorica.


Hotel Pin se afla in statiunea Azuga, la baza partiei de schi Sorica.


FACILITATI: Spa & Wellness

Villa Ermitage se afla in statiunea Busteni, aproape de Manastirea Caraiman.


Hotel Alexandros se afla in statiunea Busteni.


Casa Florescu se afla in Busteni, la 9 km de Casa Memoriala George Enescu.


FACILITATI: Spa & Wellness

Pensiunea Casa Freya se afla in Busteni, in cartierul Zamora. Este locul ideal pentru cei pasionati de munte, drumetii, dar si pentru persoanele care doresc sa aiba parte de cateva momente de relaxare.


Gura Diham se afla in Busteni, la aprox.4 km distanta fata de DN1. Este situat la o altitudine de 982 metri, invaluit intr-un cadru natural deosebit. Gura Diham este punctul de plecare spre numeroase trasee turistice.


Vila Happy Busteni se afla in statiunea Busteni, la aproximativ 2 km distanta de Castelul Cantacuzino.


Hotel Iri se afla in statiunea Busteni, la o distanta de 2 km fata de telecabina Busteni-Babele si la 650 metri distanta de partia Kalinderu.


Hotel Silva se afla in statiunea Busteni, pe strada Telecabinei, la poalele Masivului Caraiman, la o altitudine de 950 de metri.


Hotel Suru se afla in Busteni-Poiana Tapului.


Yael Luxury Apartments este un complex situat in Busteni, in zona Golfului Regal-Piatra Arsa, intr-un cartier extrem de linistit, la 3 km distanta fata de centrul orasului Busteni.


Hotel Ioana se afla intr-un cadru de poveste in orasul Sinaia, statiunea care ofera nenumarate ocazii pentru explorare, divertisment dar si pentru relaxare.


Hotel Alexandrion Experience (fost hotel Montana) se afla in centrul statiunii Sinaia, la aproximativ 300 metri distanta de Castelul Stirbey.


FACILITATI: Spa & Wellness

Hotel Anda se afla in centrul orasului Sinaia foarte aproape de cele mai importante atractii ale statiunii.


FACILITATI: Piscina interioara

Hotel Arca lui Noe se afla in statiunea Sinaia, pe drumul catre Cota 1400 metri.


FACILITATI: Spa & Wellness

Hotel Carpathia se afla in statiunea Sinaia.


Hotel Cumpatu se afla in frumoasa statiune prahoveana Sinaia. Hotel Cumpatu se caracterizeaza prin eleganta, stil si rafinament.


Vila Economat-Complex turistic La Turnuri se afla in statiunea Sinaia, in fost cladire a Corpului de garda al Castelului Peles. Este situat pe domeniul regal, vizavi de castel, la doar 100 metri de Castelul Pelisor.


FACILITATI: Spa & Wellness

Hotel Foisorul cu Flori se afla in Sinaia. pe Drumul spre Cota.


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel International se afla in centrul statiunii Sinaia, la 5 minute de statia de telecabina.


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Mara se afla in Sinaia. Este acel hotel de la munte, cu o priveliste incredibila, spa si teren de squash, in care diminetile incep cu o cafea savurata privind Muntii Baiului.


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Palace este situat in gradina statiunii Sinaia chiar in Parcul Dimitrie Ghica. Hotelul a fost construit in anul 1911, in numai opt luni de zile dupa planurile arhitectului Petre Antonescu. A fost recent renovat si readus la imaginea din zilele sale glorioase.


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Pestera se afla in Parcul Natural Bucegi, la 1610 metri altitudine aproape de minunile facute de natura: Babele, Sfinxul, Pestera Ialomitei, Cheile Tatarului si cele facute de om: Lacul Bolboci si Manastirea Pestera Ialomitei.


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Sinaia se afla in zona centrala a frumoasei statiuni Sinaia.


Hotel Smart se afla in statiunea Sinaia. Cu un stil architectural unic, Hotelul Smart reuseste sa imbine armonios frumusetea, nobletea si farmecul vechiului cu confortul oferit de tehnica moderna, toate unite intr-un decor deosebit.


Hotel Bucegi se afla in centrul statiunii Sinaia.


Vila Camelia se afla in Sinaia, la cativa pasi de Manastirea Sinaia. Este proiectata in stil austriaco-german de acelasi maestru care a faurit si castelul Peles, emblema regalitatii romanesti. Restaurata, reconditionata si reamenaja cu pricepere si bun gust, vila cocheta se anunta a fi un univers al relaxarii chiar dinainte de a-i pasi pragul.


Hotel Caraiman se afla in statiunea Sinaia. Dupa mai mult de un an de renovari, cel mai vechi hotel din Sinaia aflat in functiune isi deschide portile turistilor, oferind o combinatie cat se poate de reusita intre farmecul vremurilor trecute si beneficiile modernismului. Cladirea, construita in stil neo-clasic romanesc in anul 1881, este monument inscris in Patrimoniul National.


FACILITATI: Spa & Wellness

Hotel Casa Iris se afla in statiunea Sinaia.


Hotel Excelsior Boutique se afla in centru orasului Sinaia, in imediata vecinatate a parcului Dimitrie Ghica si a hotelurilor Regal 1880, H.Palace si H.Caraiman.


FACILITATI: Spa & Wellness

Hotel Green Palace se afla in statiunea Sinaia, la 300 metri distanta de telegondola.


Hotel Marami se afla in statiunea Sinaia, la doar 250 metri distanta de Palatul Peles.


Hotel Marea Neagra se afla in statiunea Sinaia, in Cartierul Furnica. Pentru cei ce iubesc linistea, natura, aerul proaspat de munte, hotel Marea Neagra reprezinta o alegerea reusita.


Hotel Regal 1880 se afla in Sinaia, in centrul orasului, la 350 metri de gara si 800 metri distanta de Manastirea Sinaia.

Prahova

Judetul Prahova este unul din cele mai dezvoltate judete din punct de vedere turistic din Romania. Avand o suprafata de 4.694 km², judetul Prahova are forma de dreptunghi, incluzand munti, dealuri si campii.

Se invecineaza in nord cu judetul Brasov, la est cu judetul Buzau, la vest cu Dambovita, iar la sud cu judetul Ilfov si judetul Ialomita. In judetul Prahova regasim 2 municipii: Ploiesti si Campina, 12 orase: Azuga, Baicoi, Boldesti Scaieni, Breaza, Busteni, Comarnic, Mizil, Plopeni, Sinaia, Slanic, Urlati, Valenii de Munte, si 90 comune. Ctitorul resedintei de judet, municipiul Ploiesti, este marele voievod Mihai Viteazul. Dispunand de o mare varietate a reliefului, cu un cadru natural de exceptie, teritoriul judetului asigura conditii favorabile culturii cerealelor, pomiculturii, zootehniei si silviculturii. Subsolul a asigurat de-a lungul anilor insemnate resurse de titei, gaze naturale, carbune, sare si alte roci utile, a caror extractie si prelucrare au marcat, incepand cu mijlocul secolului al XIX-lea, evolutia economica a acestei regiuni.

Pe raza judetului Prahova regasim unele din cele mai importante statiuni din tara, cunoscute atat pe plan national, cat si pe plan international: Sinaia, Azuga, Busteni, Cheia, Slanic Prahova, precum si zone de importanta locala: Campina, Valenii de Munte, Cornu, Tesila s.a

In judetul Prahova puteti vizita si descoperii:

  • Manastirea Sinaia - avand cladiri datand din 1695 Manastirea Sinaia reprezinta unul din cele mai importante atractii ale zonei  
  • Palatul Peles - fosta resedinta de vara a regelui Carol I, un ansamblu bavarian monumental, bogat ornamentat in exterior si in interior cu sculpturi din lemn, picturi reprezentand scene din operele lui Wagner. Cele circa 160 incaperi ale palatului au stiluri variate: Renastere germana, italiana, engleza, baroc german, Rococo francez, hispano-maur.
  • Palatul Pelisor - resedinta de vara a celui de-al doilea rege din dinastia Hohenzollern, Ferdinand, situat la doar cativa pasi de Palatul Peles, construit in stilul Renasterii Germane, inaugurat in 1903, avand 70 camere decorate artistic.
  • Cu telecabina sau urmand potecile marcate puteti ajunge la Varfu Omu (2505 m), Varful cu Dor (2000m), Cuibul Dorului, Babele (2206m), Sfinx, Pestera, Piscul Cainelui, Piatra Arsa s.a. 
  • Statiunea Cheia si zona Muntele Rosu din aproprierea statiunii
  • Manastirea Ghighiu, a fost intemeiata in 1601 si reconstruita in piatra in anul 1859 decorata in 1866 ca si multe alte biserici din zona de catre pictorul Gheorghe Tattarescu.
  • Manastirea Suzana, ridicata in anul 1740 de catre Suzana Arsicu, o femeie instarita, drept multumire Domnului ca a scapat teafara dintr-o furtuna. Tot ea a fost prima stareta in aceasta manastire. Biserica actuala s-a ridicat intre anii 1880 - 1882, in timpul staretiei maicii Natalia Perlea. Manastirea mai are o bisericuta - Paraclisul - construita in 1911. Complexul adaposteste si un muzeu de obiecte de arta bisericeasca veche.
  • Manastirea Zamfira a fost ctitorita in 1743 de Zamfira Apostol, sotia unui boier de la curtea voievodului Constantin Brancoveanu. O a doua biserica, mai mare, a fost construita in 1855 si decorata de pictorul Nicolae Grigorescu. In cimitirul bisericii se afla mormantul marelui istoric si om politic Nicolae Iorga (1871-1940), membru al mai multor academii si societati stiintifice din strainatate.
  • Muzeul Doftana de la Telega
  • Cheile Brebului
  • Cheile Doftanei
  • Barajului de la Paltinu cu lacul de acumulare
  • Castelul Iulia Hasdeu din Campina
  • Statiunea Slanic Prahova  - statiune deschisa tot timpul anului, de importanta nationala, cu o clima temperata specifica dealurilor impadurite. Statiunea Slanic Prahova dispune de izvoare cu apa minerala ce contine compusi ai calciului, clorului, sodiului, sulfului (utilizate inca din 1885) si lacuri (Baia Baciului, Baia Rosie, Baia Porcilor, Lacul Verde) cu concentratie mare de sare, folosite la tratarea unor boli reumatismale degenerative si diartritice, celor aflati in stari posttraumatismale, celor acuzand boli ale sistemului nervos periferic , boli ginecologice, boli respiratorii, boli dermatologice si boli vasculare. Statiunea pune la dispozitie bai cu ape minerale calde in cazi, bai reci in lac, aplicari de namol cald, pentru tratamente ginecologice si pentru electroterapie. Vechea mina de sare a fost transformata in sanatoriu - la adancimea de 210 m - pentru tratamentul bolilor respiratorii in microclimatul de aer sarat. In Slanic exista si un munte neacoperit de sare (rezervatie naturala), un lac pitoresc – Lacul Miresii (sau Grota Miresii) care s-a format in 1914, prin prabusirea unei mine de sare.