REZERVA CAZARE LA TARIFE DE AGENTIE ! MUNTE-BALNEO-ORASE

Cauta unitati de cazare si ofertele 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Poiana Brasov


12 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 6 - unitati de 4 stele , 4 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina interioara

Pensiunea Denisa se afla in statiunea Poiana Brasov, la aproxiativ 500 metri de Partia Bradul.


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Alpin Resort Hotel**** va ofera servicii de calitate la cele mai bune preturi din statiune, ofera facilitati diverse (printre care amintim piscina interioara excelenta si serviciul de baby-siting), servicii bune si conditii de cazare excelente.


FACILITATI: Piscina interioara

Hotel Aurelius Imparatul Romanilor se afla in statiunea Poiana Brasov, pe malul lacului Miorita.


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Escalade se afla in Poiana Brasov, la 100 metri distanta de telecabina, telegondola, partia de ski si snowboard, patinoar si partia de saniute.


Pensiunea Orizont se afla in statiunea Poiana Brasov, la 500 metri distanta de Partia Bradul.


FACILITATI: Piscina interioara

Hotel Rizzo Boutique se afla in statiunea Poiana Brasov.


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Teleferic Grand se afla in Poiana Brasov. Hotelul combina frumusetea naturii din Poiana Brasov, cu luxul si eleganta clasica, pentru a crea o atmosfera speciala.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Silver Mountain este un complex de apartamente din Poiana Brasov.


FACILITATI: Piscina interioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Silver Mountain Resort Spa- Elexus se afla in Poiana Brasov si face parte din Complexul Silver Mountain. Complexul este format din 4 cladiri cu spatii de cazare si o cladire multifunctionala unde sunt receptia, restaurantul si Centrul Spa. Accesul intre cladiri se face doar prin exterior.


Hotel Soimul se afla in statiunea Poiana Brasov, la o altitudine de 1030 metri, aproape de partiile de schi si traseele montane.


FACILITATI: Spa & Wellness

Vila Zorile se afla in statiunea Poiana Brasov. In anul 2021 Vila Zorile a intrat intr-un amplu proces de renovare, care s-a finalizat, rezultatul fiind unul de exceptie.


Pensiunea Artemis se afla in statiunea Poiana Brasov.

Poiana Brasov

Capitala turismului romanesc, una din cele mai cunoscute, apreciate si dezvoltate statiuni turistice din Romania – Poiana Brasov – si-a castigat renumele atat datorita frumusetii zonei, a partiilor olimpice de schi, cat si datorita hotelurilor de lux, pensiunilor si vilelor confortabile, luxoase si intime. Poiana Brasov se afla la 155 km distanta de Bucuresti, la 13 km de Brasov si 12 km de Rasnov.

Poiana Brasov este cea mai cautata statiune pentru schi din tara, fiind asezata la altitudinea de 1.030 m, la poalele Masivului Postavaru (1.802 m; Carpatii Meridionali). Statiunea Poiana Brasov a fost fondata in 1895, in 1904 aparand primele hoteluri. In anul 1951 dotarile existente la acea vreme au permis organizarea in aceasta statiune a Jocurilor Mondiale Universitare de Iarna.

Poiana Brasov dispune de 12 partii de schi, cu grade diferite de dificultate (partie olimpica, partii pentru coborare, slalom urias si slalom special), terenuri de sport (tenis de camp, minigolf, handbal, baschet), un lac, funicular, teleferic, skilift, piscine de inot acoperite, centre de SPA, fitness, sauna, sali de gimnastica medicala, discoteci, baruri si restaurante. Stratul de zapada dureaza cca 120 de zile pe an. Cazarea este asigurata in buna parte in hoteluri de lux sau in numeroase pensiuni, vile sau cabane. Aerul puternic ozonat este potrivit pentru tratamentul bolilor aparatului respirator, nevrozei astenice, pentru stari de epuizare si surmenaj fizic si intelectual, pentru anemii secundare si boli endocrine.  

Plecand din statiunea Poiana Brasov se pot face excursii pana la cabanele de pe Postavarul (1.602 m) si Cristianu Mare (1.704 m), la cetatea Risnovului, in Brasov.

Statiunea Poiana Brasov dispune de o gama variata de posibilitati de cazare: hoteluri de lux, vile si pensiuni, complexe hoteliere, oferind conditii de cazare ireprosabile. In cadrul site-ului http://www.cazari.ro/ puteti regasi oferte de cazare la hoteluri, pensiuni, vile la cheie si cabane din statiunea Poiana Brasov, judetul Brasov. Daca sunteti in cautarea unei cazari avantajose si rapide, alegeti una din unitatile de cazare propuse. Fiecare hotel, vila, pensiune, cabana, vila la cheie, are prezentate informatii importante si complete cu privire la structura de cazare, facilitatile oferite si tarifele practicate pentru fiecare sezon in parte, ofertele speciale, reduceri, oferta de Revelion, Craciun sau Paste, dupa caz.