REZERVA CAZARE LA TARIFE DE AGENTIE ! MUNTE-BALNEO-ORASE

Cauta unitati de cazare si ofertele 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Paltinis


4 - unitati de cazare

3 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Castelnor se afla in statiunea Paltinis, la doar 30 km de orasul Sibiu, intr-un decor natural irezistibil.


FACILITATI: Piscina interioara

Hotel Cindrel se afla in statiune Paltinis, Sibiu. Este un hotel care ofera oaspetilor sai confort, eleganta si bun gust.


Pensiunea Rafael se afla in statiunea Paltinis, la 100 metri distanta de complexul de schi Arena Platos.


Pensiunea Rara se afla in statiunea Paltinis, in apropiere de Arena Platos.

Paltinis

Altitudine: 1442m

Statiunea Paltinis este situata la altitudinea de 1.442 metri, fiind statiunea aflata la cea mai mare altitudine din Romania. Statiunea Paltinis din judetul Sibiu se afla la circa 21 km de Sibiu si circa 275 km de Bucuresti. Paltinis este o statiune mica dar bine amenajata pentru practicarea sporturilor de iarna. In statiunea Paltinis exista cateva partii de schi printre care cele mai bune sunt: Oncesti I si II, beneficiind de telescaun si teleschi, posibilitati de practicare de schi fond. Statiunea este amplasata pe coasta de nord-est a muntilor Cindrel (Carpatii Meridionali), in mijlocul unei paduri de conifere, sub varful Oncesti. Datorita faptului ca statiunea beneficiaza de climat alpin, aer curat lipsit de alergeni, aer puternic ozonat, aceasta statiune este recomandata si pentru tratarea asteniilor, suprasolicitarilor fizice si intelectuale. Statiunea dispune de hoteluri si pensiuni cochete.

Statiunea Paltinis este un punct de pornire pentru diverse excursii pe Muntii Cindrel si Muntii Lotrului. In zona se poate vizita localitatea Rasinari, Casa Memoriala Constantin Noica si Schitul Paltinis cu mormantul filozofului Constantin Noica