REZERVA CAZARE LA TARIFE DE AGENTIE ! MUNTE-BALNEO-ORASE

Cauta unitati de cazare si ofertele 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Durau


4 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele


Hotel Bistrita se afla in statiunea Durau, la poalele muntelui Ceahlau.


FACILITATI: Piscina interioara

Complexul Ecotur este localizat in comuna Ceahlau, la aproximativ 8 km distanta de statiunea Durau.


Hotel Bradul se afla in partea estica a statiunii Durau, la 250 metri distanta de partiile de schi.


Hotel Brandusa se afla in statiunea Durau.

Durau

Altitudine: 800m

Statiunea Durau se afla la circa 63 km de Piatra Neamt si la 6 km sud-vest de localitatea Durau din comuna Ceahlau. Altitudinea medie este de 800 metri. Statiunea beneficiaza de climat subalpin tonic stimulator, cu aer curat si bogat in ozon.

Statiunea Durau este una din cele mai importante statiuni din judetul Neamt, bucurandu-se de un cadru natural exceptional si de apropierea de cel mai mare si spectaculos lac din Romania – Izvorul Muntelui (lac artificial). Va puteti bucura de o priveliste incantatoare urcand “scarile” pana la Cabana Dochia de pe muntele Ceahlau, va puteti plimba pe lac, puteti practica diferite sporturi de vara (mountain bike, echitatie) sau de iarna (sanius, schi pe partie amenajata). De asemenea statiunea Durau este recomandata pentru tratamentul nevrozelor astenice, a starilor de slabiciune, a anemiei, pentru refacerea dupa eforturi psihice sau intelectuale.

Dintre multiplele posibilitati de drumetii si excursii puteti alege: cabana Dochia, cabana Fantanele, cabana Izvorul Muntelui, Varful Ocolasu Mare (1.907 m.), Varful Toaca – (1.904 m), Cascada Duruitoarea, la Rezervatia de zimbri, Manastirea Durau cu centrul cultural - pastoral "Sf. Daniil Sihastru", biserica manastirii a fost pictata de celebrul pictor roman Nicolae Tonitza, Schitul Durau, Cetatea Neamtului, Manastirea Neamtului, Moldovita, Agapia, Varatec; Casa Memoriala I. Creanga, Rezervatia de Zimbri Dragos Voda, Casa de vara M. Sadoveanu.