REZERVA CAZARE LA TARIFE DE AGENTIE ! MUNTE-BALNEO-ORASE

Cauta unitati de cazare si ofertele 2023

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Caras-Severin


8 - unitati de cazare

2 - statiuni 3 - unitati de 4 stele , 4 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Hotel Afrodita se afla in centrul statiunii Baile Herculane.


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Minerva Grand Hotel Resort & Spa se afla in statiunea Baile Herculane. Grand Hotel Minerva va invita sa descoperiti in Baile Herculane rafinamentul, ospitalitatea si confortul unui hotel de 4*, un concept deosebit pentru una dintre cele mai vechi statiuni balneo din Europa.


Hotel Versay este situat in parcul istoric al statiunii Baile Herculane, pe malul raului Cerna. Hotelul a fost construit in anul 1875 in perioada cand statiunea Baile Herculane era administrata de Carol Tatartzy si este considerat un monument istoric. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Hotel Diana se afla in statiunea Baile Herculane.


FACILITATI: Piscina interioara, Balneo - centru tratamente

Hotel Domogled este amplasat in centrul statiunii Baile Herculane, la mica distanta de principalele puncte de interes din statiune.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Complex Sara's Sons se afla in statiunea Baile Herculane. Este compus dintr-un hotel si un hostel ambele cu facilitati bune de cazare.


FACILITATI: Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Hotel Roman se afla in statiunea Baile Herculane. Complexul hotelier Roman a fost construit prin inglobarea la parterul sau a Bailor Imperiale Romane. La parterul hotelului Roman iese la suprafata izvorul Hercules, care alimenteaza cu ape termo minerale printr-o retea de conducte subterane intreaga statiune.


Complex Egreta se afla in localitatea Berzasca. Este un proiect unic in Europa, 15 casute suspendate pe piloni deasupra Dunarii, un lung ponton fiind legatura lor cu malul romanesc al fluviului. Turistii sunt invitati sa se bucure de privelistea superba din Clisura Dunarii, inconjurati de apa si departe de agitatia cotidiana.