REZERVA CAZARE LA TARIFE DE AGENTIE ! MUNTE-BALNEO-ORASE

Cauta unitati de cazare si ofertele 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Campulung Moldovenesc


4 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 1 - unitate de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Eden Garden Spa se afla in municipiul Campulung Moldovenesc, la poalele masivului Rarau, la o altitudine de 630 metri, intr-o zona linistita. Este situat in curtea interioara a hotelului Eden.


Pensiunea Casa Campulungeana se afla in Campulung Moldovenesc, intr-un loc linistit ferit de aglomeratia urbana, la doar 3 minute distanta(cu masina) fata de centrul orasului.


Hotel Eden se afla in Campulung Moldovenesc, intr-un punct strategic pentru pornirea in pelerinaj catre salba de biserici si manastiri, locuri sfinte, incarcate de credinta si istorie din Tara de Sus a Bucovinei romanesti. Este in aceasi curte cu Eden Garden Spa.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Aquaris Boutique se afla in Campulung Moldovenesc

Campulung Moldovenesc

Altitudine: 700m

Orasul Campulung Moldovenesc din judetul Suceava este un situat pe drumul ce leaga orasul Suceava de Bistrita, la mica distanta de statiunea Vatra Dornei – una din cele mai cunscute statiuni de schi din nordul Romaniei. Prima atestare documentara a orasului Campulung Moldovenesc dateaza din vremea lui Alexandru cel Bun. Din 1995 orasul Campulung Moldovenesc a fost declarat municipiu. In 2002 Campulung Moldovenesc a fost declarat statiune de interes local, iar in 2005 - statiune turistica de interes national.

Municipiul Campulung Moldovenesc este situat intr-o depresiune intramontana la poalele nordice ale masivului Rarau din nordul Carpatilor Orientali. Culmile montane ale Obcinii Feredeului catre nord si ale Munceilor Raraului catre sud, ce strajuiesc vatra orasului, iti desfata privirea cu peisaje inedite. Municipiul Campulung Moldovenesc se afla la o altitudine cuprinsa intre 600-700 m. Valorile spirituale pot fi cunoscute vizitand prestigioasele muzee ale orasului dar si admirand obiceiurile, portul si traditiile folclorice.