REZERVA CAZARE LA TARIFE DE AGENTIE ! MUNTE-BALNEO-ORASE

Cauta unitati de cazare si ofertele 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Borsa


5 - unitati de cazare

5 - unitati de 3 stele


Casa Firuta este situata in Borsa, judetul Maramures. Ofera o priveliste deosebit de frumoasa, fiind un loc ideal unde va puteti petrecere vacantele sau weekendurile.


Hotel Cerbul se afla in apropiere de partia de schi, in statiunea Borsa.


Hotel Paltinis se afla in statiunea Borsa.


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Roman este situat in Complexul Turistic Borsa din Maramures, la 20 de metri distanta de teleschi.


Hotel Victoria se afla la 400 metri distanta de statiunea Borsa, la 2,3 km de partia de schi Runc-Stiol.

Borsa

Altitudine: 673m

Statiunea Borsa se afla in imediata apropiere a localitatii Borsa din judetul Maramures, la circa 23 km de Viseu de Jos, la circa 80 km de Sighetu Marmatiei si circa 91 km de Vatra Dornei.

Statiunea Borsa este o destinatie foarte solicitata de amatorii sporturilor de iarna, existand mai multe partii de schi, dintre care cea mai cunoscuta este partia Runc-Stiol, cu o lungime de 2.000 m si o diferenta de nivel de 500 m, dotata cu telescaun.  

Complexul turistic Borsa include mai multe hoteluri, cabane si restaurante. Turistii pot primi gazduire in numeroase case particulare si pensiuni agroturistice.

Borsa este de asemenea poarta de intrare in Parcul National al Muntilor Rodnei. In 1932 a fost creata rezervatia naturala Pietrosul Rodnei in scopul protejarii numeroaselor specii floristice si faunistice de aici, unele extrem de rare sau chiar endemice. Dintre speciile de flora protejate se pot aminti: gusa porumbelului, floarea de colt, ghintura, crucea pamantului, rogozul alpin, smardarul, zambrul. In ceea ce priveste fauna, alaturi de ursul brun, rasul si cerbul carpatin, zona a fost repopulata cu capre negre, reintroduse in 1962 si marmote. Astazi, teritoriul din jurul Pietrosului Rodnei a fost declarat rezervatie a biosferei, in cadrul programului UNESCO "Omul si Biosfera".

Este posibila practicarea alpinismului, partii de schi cu grade variate de dificultate, trambuline de schi, arta si arhitectura maramuresene.