REZERVA CAZARE LA TARIFE DE AGENTIE ! MUNTE-BALNEO-ORASE

Cauta unitati de cazare si ofertele 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Baile Herculane


12 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 4 - unitati de 4 stele , 5 - unitati de 3 stele , 2 - unitati de 2 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Pensiunea Jojo Imperial se afla in statiunea Baile Herculane, aproape de zona centrala, intr-un cadru pitoresc cu panorama spre muntii Domogled si muntii Cernei, cu iesire la raul Cerna.


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Hotel Afrodita se afla in centrul statiunii Baile Herculane.


FACILITATI: Piscina exterioara incalzita, Balneo - centru tratamente

Pensiunea Jojo se afla in statiunea Baile Herculane.


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Minerva Grand Hotel Resort & Spa se afla in statiunea Baile Herculane. Grand Hotel Minerva va invita sa descoperiti in Baile Herculane rafinamentul, ospitalitatea si confortul unui hotel de 4*, un concept deosebit pentru una dintre cele mai vechi statiuni balneo din Europa.


Hotel Versay este situat in parcul istoric al statiunii Baile Herculane, pe malul raului Cerna. Hotelul a fost construit in anul 1875 in perioada cand statiunea Baile Herculane era administrata de Carol Tatartzy si este considerat un monument istoric. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Hotel Diana se afla in statiunea Baile Herculane.


FACILITATI: Piscina interioara, Balneo - centru tratamente

Hotel Domogled este amplasat in centrul statiunii Baile Herculane, la mica distanta de principalele puncte de interes din statiune.


Hotel Golden Spirit este amplasat in centrul statiunii Baile Herculane, pe malul raului Cerna.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Pensiunea La Dolce Vita este situata in Baile Herculane in zona stadionului aproape de raul Cerna.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Complex Sara's Sons se afla in statiunea Baile Herculane. Este compus dintr-un hotel si un hostel ambele cu facilitati bune de cazare.


FACILITATI: Balneo - centru tratamente

Hotel Dacia**/***se afla in centrul statiunii Baile Herculane.


FACILITATI: Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Hotel Roman se afla in statiunea Baile Herculane. Complexul hotelier Roman a fost construit prin inglobarea la parterul sau a Bailor Imperiale Romane. La parterul hotelului Roman iese la suprafata izvorul Hercules, care alimenteaza cu ape termo minerale printr-o retea de conducte subterane intreaga statiune.

Baile Herculane

O statiune cu un potential enorm, statiunea Baile Herculane asteapta investitorii pentru a-si arata adevaratele bogatii si binefaceri. Cunoscuta de pe vremea Romanilor, renumita pe plan international pentru apele terapeutice si frumusetea rezervtiilor naturale, Baile Herculane asteapta cu nerabdare turistii sa poposeasca in statiune, pentru a avea un concediu relaxant, pentru tratament, sau pentru concediu activ.

Baile Herculane este un oras situat in sud-vestul Romaniei, pe Valea Cernei, intre muntii Cernei si muntii Mehedinti, la altitudine de circa 160 m, la distanta de circa 41 km de municipiul Drobeta Turnu Severin. Statiunea beneficiaza de clima cu influenta mediteraneana, temperatura medie anuala variind intre 1 - 22ºC. Veri racoroase, ierni blande, primaveri sosite timpuriu si toamne lungi.

Cea mai veche statiune balneara din Romania - Baile Herculane doateaza inca de pe vremea romanilor, fiind cunoscuta sub denumirea de "La apele sacre ale lui Hercule" (atestata documentar ca statiune in anul 153 e.n.). Imediat dupa 1948 in statiunea Baile Herculane s-a investit masiv in vederea dezvoltarii si promovarii acestei statiuni, investitii care din pacate nu s-au mentinut pana in acest moment. Statiunea beneficiaza de:

  • aer puternic ionizat (2.000 ioni negativi pe cm3)
  • ape termale, sulfuroase, cu sodiu, calciu, magneziu
  • ape oligotermale, usor radioactive

Data fiind temperatura ridicata a acestor ape minerale (38 - 60ºC), cat si a gradului lor variat de mineralizare, apele dispun de o valoare terapeutica fara egal si asigura efect fiziologic complex.

In Baile Herculane se pot trata:

  • Boli ale aparatului locomotor. Afectiuni reumatismale articulare degenerative, inflamatorii, articulare, sechele dupa traumatisme ale aparatului locomotor  (poliartroza, spondiloza, artroza s.a), diartrozelor (tendonita, tendomiosita, periartrita scapulohumerala)
  • Boli inflamatorii (spondilita)
  • Afectiuni ale sistemului nervos periferic (pareze, paralizii)
  • Afectiuni cronice ale aparatului respirator, bronsite, rinite, sinuzite, astm
  • Afectiuni ginecologice cronice, diabet zaharat, intoxicatii cu metale grele, boli digestive, afectiuni ale ochilor, sindrom supraponderal. Boli asociate (ginecologice, respiratorii, ORL, dermatologice, obezitate etc)

Statiunea dispune de instalatii moderne pentru aplicarea: hidroterapiei, kinetoterapiei, electrotarapiei, sauna, sali de gimnastica, tratamente cu Pell-Amar (complex mineral extras din namol sapropelic), tratamente cu Boicil forte (extras din ierburi).

Statiunea ofera si diverse posibilitati de drumetii: Cascada Cernei - Sapte Izvoare - Piscina olimpica cu apa termala Pecinisca - Cheile Peciniscai, Valea Feregari, Cheile Soimului, Cheile Domogledului - Crucea Alba, Varful Domogled (1.106 m), Izvorul Munk - piscul Rosu - Grota cu Aburi (56ºC) - pestera lui Adam, Grota Haiducilor, Valea Cernei - Cerna Sat - Cheile Corcoaiei - Izvorul Cernei, Stanca Ghizelei - cascada Codiu (100 m inaltime).