REZERVA CAZARE LA TARIFE DE AGENTIE ! MUNTE-BALNEO-ORASE

Cauta unitati de cazare si ofertele 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Azuga


4 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 1 - unitate de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Lux Garden se afla in statiunea Azuga.


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Carpat Inn se afla in statiunea Azuga.


FACILITATI: Spa & Wellness

Azuga Ski Bike Resort se afla in Azuga, la baza partiei Sorica.


Hotel Pin se afla in statiunea Azuga, la baza partiei de schi Sorica.

Azuga

Azuga este una din cele mai mici statiuni de pe Valea Prahovei, bucurandu-se de o pozitie avantajoasa intre renumitele statiuni Predeal si Sinaia, fiind la doar 36 km de Brasov si circa 135 km de Bucuresti. 

Statiunea Azuga este situata in partea de nord a judetului Prahova, la confluenta raului Prahova cu paraul Azuga. Orasul este intins de-a lungul Vaii Azuga, avand circa 3 km pana la confluenta cu Valea Prahovei. In ultimul timp statiunea s-a bucurat de investitii masive in ce priveste sfera turistica, fiind deschise cateva hoteluri si pensiuni noi, inclusiv de 5*, oferind conditii moderne de cazare si servicii ireprosabile.

Atractiile de baza ale statiunii in perioada de iarna sunt date de partiile de schi si de schi fond, Azuga fiind una din cele mai apreciate zone de schi din Romania. Statiune dispune de telegondola si ski-lift. In Azuga va puteti bucura de plimbarile cu sania trasa de cai sau cu caruta in timpul verii, mountain bike, inchirieri ATV, drumetii sau excursii. Azuga este o stațiune montană situată la poalele munților Bucegi pe Valea Prahovei la 993m altitudine.

Azuga se mandreste cu prima partie de schi din Romania omologata de Federatia Internaționala de Ski – partia Sorica: lungime 2100m, dificultate medie, diferenta de nivel de 561 m, instalatie de iluminat nocturna si cea mai moderna instalatie de zapada artificiala. Alte partii usor accesibile sunt Cazacu, Cazacu varianta, Cazacu Bretea, Sorica Sud, La Stana si alte partii de schi fond si randonee, precum si un traseu de snowboard, situate in vecinatatea partiei Cazacu dotate cu telegondola moderna si sisteme de teleschi, miniteleschi si babyski. 

Biserica Sfanta Treime din Azuga a fost ridicata in 1902-1903. In fata bisericii se afla Monumentul Eroilor Romani din Razboiul de Independenta 1877-1878. In parcul central din Azuga regasim Monumentul Ecaterina Teodoroiu - "eroina de la Jiu" (cazuta pe fronturile primului razboi mondial). Capela de pe munele Sorica.